Visszajelzések

Néhány sikeres diák visszajelzése a közelmúltból:

Örülök, hogy végre találtam egy olyan angoltanárt, akit érdekel az angol tudásom, amit minden tudásával és gyakorlatával segített fejlesztenem, amiért nagyon hálás vagyok, így elsőre jutottam át a szakmai, komplex nyelvvizsgán! Csak ajánlani tudom! :)

Nagy Norbi - Kitex nyelvvizsga felkészítőről

Kimagasló színvonalú nyelvoktatás, egyéni igényekhez igazítva, végtelen türelemmel párosítva. Könnyedén készültünk fel a szakmai nyelvvizsgára, sok-sok gyakorló feladat, és célirányos felkészüléssel. Bátran merem ajánlani a nyelviskolát!

Gelatta Szabolcs - BGE nyelvvizsga felkészítőről 

Ha sikeres nyelvvizsgát szeretnél nagyon jó helyen jársz! A Tanárnő segítsége nélkül sosem lett volna meg a nyelvvizsgám. Lelkiismeretes, nagyon felkészült, segítőkész, egyenes! Csak ajánlani tudom!

Németh Boglárka

Minden tudnivalót és tananyagot megkaptam a sikeres nyelvvizsgához. Lényegretörő, célzott felkészítő órákon vehettem részt szuper tanárnővel ;-)

Márián Anita

Köszönöm a segítséget. A oktatónak hála 97%-os reading-et csináltam :D

Gregus Gábor

Köszönöm a tartalmas és nagyon hasznos felkészítőt, sikerült az
írásbeli és szóbeli is. :)

Szecsődy Gábor

Kedves Tanárnő !

Sikerült a KITEX nyelvvizsgám !!!! szóbeli 76%, írásbeli 85 %
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget és felkészítést, végre megkaphatom a diplomámat :)

Köszönettel:

Czuppon Ágnes

Tisztelt Tanárnő!

Felkerült az eredmény, és 74 %-os szóbelivel, 84%-os írásbelivel sikerült teljesítenem a KITEX nyelvvizsgát. Nagyon szépen köszönöm a hatékony és lelkiismeretes felkészítést, biztosan tudom, hogy másik tanárral nem sikerült volna. Ajánlani fogom Önt, ismerőseimnek, akik felkészítőt keresnek. :)

Millió hálás köszönetem: Adrienn

Kedves Tanárnő!

Pénteken végre kiderült a nyelvvizsga eredménye, és SIKERÜLT!!! :) Nagyon örülök neki, az írásbeli (önmagamhoz képest) nagyon jól sikerült (86%), a szóbeli kicsit gyengébben, de a kettő kiegyenlítette egymást szerencsére! :)

Ezúton szeretném megköszönni a sok segítséget és a jó hangulatú órákat! :)

Üdvözlettel:

Pecze Andi

Köszönöm a segítséget Ilona!!! Sikerült a nyelvvizsgám!!!!:)

Romhányi Cseni

Szeretném megköszönni ezúton a segítsèget a KITEX nyelvvizsgàmhoz! Nagyon meg voltam elègedve az előkészítővel! A Tanárnő teljes mèrtèkben felkészített a vizsgára minden szempontból! Én csak ajánlani tudom mindenkinek :))

Andó Enikő

Kedves Ilona!

Idén februártól jártam hozzád a Kitex 15 órás nyelvtanfolyamára, és a mai napon láttam az értesítést, miszerint sikeres vizsgát tettem.

Ezúton is szeretném megköszönni a segítségedet, ami nélkül biztos hogy sikertelen lett volna a vizsgám.

Nagy Adrienn

Kedves Tanárnő!

Ezúton is megszeretném köszönni a 15 órás KITEX tanfolyam során megosztott sok jó tanácsot. Az írásbeli vizsga szövegértés része 100%-os lett, a szövegalkotás pedig 57%. A szövegalkotástól féltem ugye a legjobban a tanfolyam alatt is, viszont a kapkodás volt a legnagyobb hátráltató tényező. A lényeg az, hogy meglett a nyelvvizsga, aminek nagyon örülök.

További szép napot!

Üdv.,
Serban-Popa Casandra